lauantai 11. toukokuuta 2013

Kukkia kukkii puutarhassamme

Miten nopeasti piha muuttuu! Tuntuu siltä, että löydän joka päivä uusia kasveja, jotka kukkivat. Pihamme taitaa olla kukkalabyrintti, joka muuttaa muotoaan koko ajan. Hehe.

Tänään tunnistin pihaltamme valkovuokot, sinivuokot, tulppaanit.. Monet muut ovat tutun näköisiä, nimiä en nyt vaan muista. Krookuksen kukinta näyttää nyt olevan loppupäässä, ja sen tilalle kasvaa miljoona muita kukkia. Ihanaa! Toivon vaan, ettei niistä tule kauheasti puutarhajätteitä..


Mitähän löydän huomenna?

Terveisin
Miss Kukkapelto

3 kommenttia:

  1. Hei!
    Tunnistan noista nuo molemmat keltaiset. Ylänurkassa on mukulaleinikki/svalört ja keskellä alhaalla on käenrieska/vårlök. Kyllä on paljon piha muuttunut. Ihanaa, että sieltä tulee esille noita vanhoja kasveja, monivuotisia. Ja kun ovat kukkineet, kuihtuvat lähes huomaamattomiksi, ei vaadi yhtään hoitoa.
    Mukavaa kevättä! T.Marianne

    VastaaPoista
  2. Ja lisäys edelliseen...Sininen, vasemmassa alanurkassa on idän sinilija/skilla ja punakeltainen on joku esikko, en vain tiedä, mikä. No, joka tapauksessa nekin ovat monivuotisia ja vaivattomia.
    Haluaisin myös puutarhaani varsinkin käenrieskaa, käenrieskaa ja esikoita, mutta mahtaakohan niitä saada puutarhaliikkeistä vai kannattaako "kerjätä" alkuja jostain vanhasta pihasta ja sitten toivoa, että leviävät?
    T.Marianne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tule meille niin katsotaan yhdessä mitä haluat. Kasvia meillä on ihan valtava määrä. :)

      Poista