tiistai 5. maaliskuuta 2013

Remontti laajeni

Lattiaa oli alunperin tarkoitus avata vain saunan pukuhuoneessa, mutta remontti "levisi" tahattomasti myös keittiön puolelle.
Kuva otettu keittiön "pikkueteisestä"

Kipsilevyseinän takana oli meidän jenkkijääkaappi. Nyt selvisi syy, miksi seinä oli kipsiä, koska jenkkijääkaappi oli suuri ja edelliset asukkaat tai sitä edelliset asukkaat olivat keksineet kuljettaa jääkaapin pikkukuistin kautta sisään. Jääkaappia haluttiin pistää siihen pikkueteiseen ja he keksivät purkaa seinän ja kuljettaa jääkaapin seinän läpi toiselle puolelle ja lopulta rakensivat seinän uudelleen umpeen. Mietimme, jos jääkaappi jostakin syystä menee rikki tai haluaisimme sen vaihtaa, miten sitä olisi voitu sujuvasti kuljettaa pois siitä pikkueteisestä?
Kuva otettu saunan pukuhuoneesta

Meille jäi pähkäiltäväksi, miten siirtää jenkkijääkaappi pois tieltä. Ruuvattiin jääkaapin ovet pois ja kaappi mahtui juuri ja juuri ovesta läpi keittiöön. Ennen jääkaapin kuljetusta meidän oli pakko irroittaa keittiön oven listat molemmista päistä. Se oli hyvin hikistä hommaa, mutta meillä ei ole muita vaihtoehtoja!(?)

Noin paljon nauloja kertyi saunan pukuhuoneen seinistä. Rautalangoista olen aikaisemmin tehtaillut kirjaimia, mutta ne jäivät siihen. Pitäisi keksiä mitä niille kirjaimille (ja miksei nauloillekin) tehdään. Hmm.

Me halusimme siis alunperin avata lattian, koska lattia on hirr-vittävän kylmä ja halusimme testata miten lämpöeristää pienen alueen (nyt taitaa tulla melko isohko alue). Emme olisi arvanneet, että tähän hommaan kuuluu myös paljon muuta (jääkaapin purku, ovilistojen purku ja jääkaapin kuljetus keittiöön)Tästä "harjoittelusta" muuttui tosihommaksi. Kylmästi noin vaan. Ja vaikeimmasta päästä. Ehkä? No, onhan meillä kuitenkin hauskaa!

Meillä on keittiössä jouluinen ihana villamatto, jonka olen löytänyt kirppikseltä viidellä eurolla. Matto on tajuttoman SUURI ja painava, mutta silti paras kirppislöytö! Sitä pitäisi viedä varastoon ja vaihtaa keväisemmät/kesäisemmät matot. Löysinkin alennuksessa ihanat räsymatot keittiöön!
Älkää välittäkö pienistä villakoirista ja roskista maton päällä hihi
Eikös ole söpöt? Varmasti löytyy vielä hienompia räsymattoja, mutta nämä sopivat (?) oikein hyvin meidän keittiöön.
Terveisin
Miss Räsymatto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti