keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Inspiraatio iski!

Tjolahopphei! Taas on ollut pitkä tauko tässä blogissani, pahoitteluni. :)

Tänä aamuna katselin ympäri keittiötä. Keittiö näyttää melko sekavalta, vaikka olen yrittänyt pitää paikat melko siistinä. Siitä huolimatta keittiön yleisilme oli "levoton". Katselin tarkkaan ja luulen löytäväni syypään: Keittiön lasiset kaapit! Meillä on vähän kaappeja keittiössä, joihin voisimme laittaa keittiötavarat, kuivamuonat ja astiat piiloon. Nyt nämä kaikki tavarat ovat "näyteillä". Sitten yhtäkkiä muistin, että minulla on yksi käyttämätön tapettirulla, ja keksin leikata niistä sopivia paloja kaapin lasisen oven taakse...

Keittiön kaapit ennen..
ja jälkeen!

Mutta. En ole kuitenkaan tyytyväinen tulokseen. Eivät nuo nätit tapetit sovikaan meidän keittiöön. Ne kiljuvat. Keittiö ei olekaan saanut rauhan tyyssijaa.Minun täytyy kai lähteä sisutuskurssille! :D Vai mitä te tykkäätte?

Keittiö ei jää tuollaiseksi. Me ollaan mietitty keittiön remonttia. Keittiön remontti on meidän pi-itkän remonttilistan lopussa.

Tällainen keittiö voisi olla kiva. Tykkään avonaisista hyllyistä, jonne voisi laittaa kauneimmat astiat ja purkit. Muu tavarat saavat mennä kaappiin piiloon. Haluaisin keittiööni valkoiset kaapit, puiset tasot ja metalliset kodinkoneet (jääkaappi+liesi+tiskikone)...Kaakelit voisivat olla vanhanaikaisia - sellaisia valkoisia tiilimäisiä..Hmm..

Kuva lainattu tästä
Terveisin
Miss Suunnittelija

8 kommenttia:

  1. Nuo tapetit näyttävät kyllä nätiltä! Voi olla, että ei ole ihan sinun toiveesi mukaista kun haluat rauhallista vaikutusta. Jos vaan osaisi/jaksaisi virkata, niin pitsiverhot kenties sopisivat. Tai pienemmät kuviot? Muuten kiva idea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä kirjoittajan kanssa että tapettipalat kiljuvat. Pitsiehdotus on hyvä. Se tasapainoittaa paremmin keittiön harmoniaa kuin ne kiljuvat tapetit. Vielä se korostuu enemmän talon henkiä, joka edustaa vuosilukua. TSK

      Poista
  2. Yksi vaihtoehto voisi olla maalata keittiön kaappeja, myös laseja? Tai maalata vain lasit esim. valkoisiksi? Mulla ei ole kokemusta, mutta luulisin jonkin maalin pysyvän lasissa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelinkin samaa, että maalaisin keittiön kaapit ja lasit. Lakkaa (venelakkaa!) pitäisi vaan saada hiottua pois, jotta saadaan uusi maali pysymään kaappien pinnoilla.

      Poista
  3. Mitä tykkäisit maitolaseista? Tai maalaa kaapit (sekä hyllyt) valkoisiksi ja lasit maitolaseiksi.

    t: Martta-Margit

    VastaaPoista
  4. Silmiini sattuu, aiih.. Ne ovat liian räikeitä vanhan puutalon tyyliin. Outin ehdottama pitsiverho kuulostaa hyvältä. Se voisi olla hyvä väliaikainen ratkaisu kaappiongelmaan ennen suurta keittiäremonttia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä minuunkin sattuu! :D Otinkin ne pois melkein samantien. Pitsiverho voisi olla kiva, mutta meillä ei satu olemaan pitsiä kotona.. Ehkä maalaaminen olisi helpointa? ;) Kiitos kommentistasi!

      Poista