perjantai 12. huhtikuuta 2013

Verhoja verhoja!

Me ollaan sellaista porukkaa, jolla on hyvät nukkumalahjat. Nukutaan mielellään pitkään aamuun. Mutta nykyään heräilemme vähän turhan liian aikaisin. Kuuden aikoihin aamulla on jo valoisaa meidän makuuhuoneissamme. Melkein kuin kattovalaisin olisi kytketty päälle. Ikkunoissa on ohuita verhoja - pääasiaksi näkösuojaksi - ja joissakin ikkunoissa ei ole verhoa lainkaan. Olemme siis muuttaneet tähän taloon syksyllä, ja aamut ovat olleet pimeitä ja olemme nukkuneet hyvin. Meillä ei ollut kiire verho-ostoksiin. Mutta nyt on kiire - ja kova sellainen. Emme halua herätä kolmen-neljän-viiden aikaan aamulla! ;)

Selailin netissä ja sieltä löytyi ihania ideoita ja vinkkejä. Nettiostoskassiini päätyi pimennysverhoja ja pellavakankaita. Pellavakangaista teen ihanuuksia, joista kerron myöhemmin. Lähdenkin vielä viikonloppuna verhokangasostoksiin, emmeköhän saa verhot ensi viikolla tai viimeistään parin viikon päästä huoneisiin ja meille nukkumarauhan. Onni on omistaa taitava ystävä, joka lupasi ommella mulle verhot silmänräpäyksessä. Kiitos ystävä! ;) 


Tulkoon pimeys makuuhuoneisiin! ;)

Terveisin
Miss Pimennysverho


2 kommenttia:

  1. Hei Nina!
    Kuulin äidiltäsi, että pidät blogia. Uteliaisuuttani tietysti aloin heti lukea. Ihana talo teillä, kaunis koti. Asun myös vanhassa talossa, ja se on ihan parasta, kun kokee olevansa yksi lenkki ajan rattaassa. Usein mietin, että mitähän kaikkea talossa on tapahtunut ajan saatossa.
    Lattiat on kylmät ja nurkista vetää, mutta se kuuluu asiaan, ja sen kanssa voi elää :)
    T. Marianne
    Ps. Nähtiin kai viimeksi Ullan lakkiaisissa?

    VastaaPoista
  2. Hei! Pitkästä aikaa! Tervetuloa lukijaksi blogiini! :) Niinpä - pitänee totutella kylmiin lattioihin talvella, mutta yritän ainakin hieman parantaa asumisviihtyvyyttä. :) Varmaan nähtiin viimeksi Ullan lakkiaisissa, pitänee järjestää jokin tapaaminen lähiaikoina, miksei kesällä? Tervetuloa meille käymään!

    VastaaPoista