tiistai 5. helmikuuta 2013

Inspiraatiota..

Mietin kuumeisesti miten remontoida ja sisustaa tämä talo meidän näköiseksi ja viihtyisäksi mahdollisimman pienellä budjetilla. Tiedän, että talossa kannattaa asua n. vuoden ja sen jälkeen remontoida. En malta kuitenkaan olla "suunnittelematta" unelmieni kotia! Tässä inspiraatiokuvia, kuvat on lainattu ruotsalaisesta Hemnet-sivustoilta.

Kök/matplats - Lund-Kulturen
Tykkään avohyllyistä keittiössä. Mutta siinä käy helposti niin, että siistinä pysyminen on vaikeaa.. ja pölyjen pyyhkiminen. huh! (kuva lainattu tästä)

Vardagsrum - Kvisthamra
Tämä kirjahylly sopisi meidän kirjastoon.. Vai tekeekö se huoneesta levottoman näköiseksi? Hmm.. (kuva otettu tästä)


Vardagsrum - LUDVIKA Centrum
Kelloja seinillä! Miksei! (kuva lainattu tästä)

Inspiraatio-jahti jatkukoon. Mutta palaanpas nyt gradun ääreen. Heiheit!

Terveisin
Miss Inspiraatio

5 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Itsekin mietiskelen parhaillani olohuoneen sisustusta. Tuo viimeisin kuva on tosi kiva ja näyttää mielenkiintoiselta. Bra idea noi kellot
    MInustakin avohyllyt keittiössä ovat ihania, mutta kuten sanoit, aika hankalia kun pölyt pääsevät niihin ja täytyy pitää ne jatkuvasti siistinä. ja mihin rumat muoviastiat jne piilotettaisiin? :D Onnea inspiraatio-jahtiin ja nauti unelmien kodin suunnittelusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sisutus onkin taitolaji.Lehdeistä saa kyllä ideoita mutta sisutustavaroiden tai huonekalujen hankinta on toinen juttu.;)Olisipa miljonääri!;)

      Poista
  3. Kannattaa miettiä kirjahyllyä. Kirjat ovat kivoja, mutta vievät paljon tilaa. Kun olet lukenut jonkun kirjan, niin luetko sen uudestaan? Riittäisikö jos pidät vain lempikirjat ja luopuisit ylimääräisistä kirjoista? Näin ollen kirjahyllyä ei tarvita.

    T: Martta-Margit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Kirjat ovat ihania, mutta pölyävät useimmiten hyllyllä. Niitä tahtoo lukea vain kerran. Ehkä kirjahyllyjä ei sitten tarvita, jee! ;)

      Poista