torstai 21. helmikuuta 2013

Saunan pukuhuone

Meillä aloitetaan lähiaikoina saunan pukuhuoneen remontti. Halutaan siis "harjoitella" lattian avaamisella; saunan pukuhuoneen lattian pinta-ala on aika pieni ja helposti (?) avattavissa. Tarkoituksena on katsoa miltä sen sisällä näyttää, ja laittaa sinne lisäeristeet. Laitamme siis paperia ja todennäköisesti jotakin selluvillaa sitten laudat takaisin. (tällä tavalla olisi tarkoitus tehdä)

Mietimme, että me emme tilaa kokonaista kuorma-autoa tänne täyttämään selluvillalla pientä lattiaa vaan ostaisimme selluvillaa pusseittain (jos niitä myydään, täytyy ottaa selville) ja täytämme lattian itse.  Samalla pukuhuone menee uusiksi. Vihdoinkin!

Haluamme siis maalata pukuhuoneen puupaneelit ja katto valkoiseksi. Tapettivalikoima on runsas, minun on todella vaikea päättää millaisen tapetin laittaisimme seinille.. Joten te voisitte auttaa tässä asiassa :)


Nämä tapetit ovat täältä


Ja nämä taas täältä

Mitkä siis sopivat pukuhuoneeseen parhaiten? Nämä tapetit edustavat 40- ja 50-luvun tyyliä.

Tämä on on siis meidän saunan pukuhuone. Rakennamme penkin alle vedettävän laatikon, vaihdamme uuden istuinpatjan ja puuhylly maalataan valkoiseksi ja sen yläpuolelle tulee ehkä pari avohyllyä, jonne laitamme koreja tms. Kaapit eivät oikein sovellu sinne, muuten kaapien täytyy olla aika kapeahkoja pituudeltaan (ei korkeudeltaan eikä leveydeltään). Ai niin ja penkki tulee olemaan valkoinen, tietysti. ;)

Tuskin maltan odottaa tätä pientä (?) remonttia, ellei lattian alta paljastu mitään suurta yllätystä!
Odottelen innolla teidän ehdotuksia tapetin suhteen! ;)

Terveisin
Miss Pukuhuone

7 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Tapetit ovat ihania mutta miten se suihkuhuoneen kosteus ja saunan lämpö, jotka lehahtavat sinne pukuhuoneen puolelle. Kestävätkö tapetit jatkuvaa lämmönvaihtelua?

    VastaaPoista
  3. Ekovillaa (ts. selluvillaa) myydään säkeissä. Saa esim. K-Raudasta.

    VastaaPoista
  4. Samaa ajattelin Linnean kanssa, että tapetit ei kestäis kosteutta. En kyllä oo nähnyt missään tapettia pukkarissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään muistaakseni ole nähnyt missään tapetteja saunan pukeutumishuoneessa. Ehkä tapetit ei kestäkään. Pitänee maalata. Kiitos kommentistasi! :)

      Poista