keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Grillijahdissa

Tiedän, että nyt on talvi ja nautinkin siitä. Mutta. Kesä tulee hurjaa vauhtia (jee!) ja pihastamme puuttuu grilli. Tai onhan meillä, mutta se on ruma. Enkä tiedä sen toimivuutta. Tai toimiihan se varmasti, kun on kerran sellainen puugrilli, mutta sen kestävyydestä en tiedä. Näyttää olevan elinkaaren loppupäässä.

Tämä ehkä hajoaa..Näyttää olevan huonossa kunnossa..

Olemme ikävöineet omaa grilliä, joten haluamme saada kunnon grillin. Googlasin ja löysin grillejä. Valikoima on runsas. On olemassa 4-, 3-, 2-polttimia kaasugrillejä. Täh -- uusi asia meille..Oppia ikä kaikki! :) Haluaisimme kaasugrillin pihaan. Se on mielestämme helppohoitoinen ja grilliruuan tekeminen niillä olisi nopeampaa.Kai.

Mutta. Dilemma on tämä: Mikä on paras? Vinkkejä?Suosituksia? (tuhannen euron grillit saatte unohtaa. Mieluummin edullinen kaasugrilli. Joka toimii. ;))
Kaasugrilli PALMA RST, 4 poltinta 15kW
tämä on 4-poltin grilli

SYYSTARJOUS! PAKETTITARJOUS Kaasugrilli musta 3 poltinta + sivukeitin + Grillaajan tarvikepaketti
Tämä taas on 3-poltin grilli. Näyttää kivalta.


Hmm.. Tuo 3-poltin grilli näyttää kivalta. Sopisi ehkä meidän pihalle. Mietimme, mitä jos rakennamme ulkokeittiön. Meidän grillipaikka on hajoamassa. Ja on vaarallinen. Kielsinkin meidän lapsia menemästä katoksen alle.



Keinua pitää korjata. On kovin huonokuntoinen.


Minkälainen ulkokeittiö sopisi meille? Hmm....

Tämmöinen olisi kiva...(kuva lainattu tästä)
Entäpäs tämä?..(kuva lainattu tästä)

modular outdoor kitchen design ideas
Tämä olisi unelma ulkokeittiö!! Iik! :) (kuva lainattu tästä)


Kesää odotellessa... Grilliruuat.. Aah! Mutta nautitaan nyt ensin talvesta vielä muutaman kuukauden.

 
 
Terveisin
Miss Grilli ;)



4 kommenttia:

  1. Ulkokeittiöt ovat ihania, haluan sellaisen mökille!

    Teillä on kiva "grillikatos", korjaatteko sen entiselleen? Ja tuon vanhan grillin voisi kasata uudelleen ja käyttää uutta grilliä sen rinnalla? Puu antaa kuitenkin ruualle eri maun kuin kaasu.

    Ukkoni sanoo että Weber on grillien Mersu. Mutta se on tosiasia, että rahalla saa. Voi toki ostaa halvemman, ja ostaa uuden (halvan) grillin muutaman vuoden välein tai sitten satsata kunnon grilliin joka kestää monta vuotta, kunhan siitä huolehtii hyvin.

    Meillä on siis Weber kolmella polttimella. Mökillä on joku huoltoaseman (pikkuinen) pallogrilli joka on palvellut jo 5-7 vuotta ja jolla olen valmistanut aterian 8:lle hengelle. Tottumiskysymys :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin - ajattelinkin että ulkokeittiöt voisivat olla kivoja vaikkakin käyttöaika on hirveän lyhyt! ;) Mietin vielä mitä tehdä nykyisen grillikatoksen kanssa. Haluaisin aurinkoa, enkä istua varjossa katoksen alla.. Hmm.

      Vielä ehtii miettiä, tutkia ja kysellä grilleistä. Kesään on vielä monta (?!) kuukautta.. Hih.

      Mutta kiitos!

      Poista
  2. Jos aiotte purkaa vanhaa grillipaikkaa, kannattaa säästää tiilejä. Vanhatkin tiilet ovat ihania, heh. Niillä voi tehdä esim. hienon kukkapenkin -> vanha kulunut puulauta ja sen alle, jalat tiileiksi.. ja esim. erivärisiä tai betonimaisia ruukkuja laudan päälle.. tiilet tai kivet ovat mielestäni jännän näköisiä jaloiksi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niinpä pitääkin säästää tiilejä. Minulla on nyt ideoita mitä niillä tehdään.. ;)(paljastakoon, että puutarhaan..) Mutta kiitos vinkistä ja ideasta!

      Poista