sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Tuhat kävijöitä!


Hui - Blogisivuillani on käynyt yli tuhat kävijöitä. Alle viikossa. Kiitos te ihanat lukijat!


Pakkanen on hellittänyt ja talo tuntuu lämpimältä. Silti lattiat ovat kylmiä. Villasukkia tai sisätossuja käytetään ahkerasti. Muistelen lapsuudeni mummilaa siellä maalla; talon lattiat olivat melkein kokonaan peitetty räsymatoilla. Aikoinaan ajattelin, että räsymatot ovat rumia. Mutta nyt ajattelen eri tavalla, ne ovat ihania ja sopivat hyvin perinnetalomiljööseen. Myönnetäköön, että meillä on liian vähän mattoja. Räsymattoja löytyy meiltä vain tasan yksi. Mutta etenemme tässä asiassa hiljaa; olemme asuneet talossa vain muutaman kuukauden. Tutustumme taloon pikkuhiljaa ja opiskelemme miten talo toimii.

Lattian kylmyydestä sain inspiraation neuloa villasukkia. En ole taitava niissä, mutta ainakin yritän parhaani. Ajattelin tehdä niin, että pistän korin halliin ja siinä olisi sukkia ystäville lainaksi. Kaikkihan eivät muista ottaa villasukkia mukaan ja me unohdamme joskus huomauttaa villasukkien tarpeellisuudesta. Ei kun tässä neulomaan sukkia ja etsimään söpön korin halliin!

 
Terveisin
Miss Villasukka

4 kommenttia:

  1. Voit myös virkata söpön korin? Se olisi uniikki ja sopisi myös paremmin kotisi tunnelmaan kuin kaupan kori. Esimerkiksi http://www.novita.fi/index.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=94302

    VastaaPoista