keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Joulukalenteri 17+18

Joulukiire. 

Yritin joulukiireitä välttää, mutta se oli melkein mahdotonta. Kiire tuli joka tapauksessa. No, yritän ajattella sitä positiivisena asiana. Ehkäpä jouluun kuuluu myös joulukiire, kun paketteja lähimmäisilleen täytyy ostaa ja joulutervehdyksiä lähettää, miettiä ja suunnitella jouluruokaa, siivota ja koristella koti joulukuntoon ja leipoa ja vaikka mitä. No, jokainen voi itse säätää miten kiireiseksi haluaa tulla. Minä haluaisin tehdä kaikki hyvissä ajoin, mutta aina ei vaan onnistu. Mutta tärkeintä on se, että joulu tulee! Ja hyvä joulumieli jokaiselle!

Tänään on joulutervehdysten ja -pakettien viimeinen päivä postittaa, jotta ne ehtivät jouluksi perille. Minä postitin tänään viime tipassa paketit ja kortit. Yritin siis askarrella kaikille hienoja joulukortteja, mutta en vaan ehtinyt. Suurin osa ystävistäni saa meiltä tavallisia kaupasta ostettuja joulukortteja.. Muistaminen on tärkein juttu!

Saimme tänään ensimmäisen erän joulukortteja. Kaikki ilahduttivat mieltämme. Kiitos! Saimme toki aikaisemmin muutamia joulutervehdyksiä, kiitos niistäkin. 


Terveisin
Miss Posti

PS: Joulukuusi on edelleen koristelematta. Hups. :D

1 kommentti:

  1. Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta sinulle ja jokaiselle, joka viettää Joulua kanssasi!
    T. Marianne

    VastaaPoista